HOUTSKOOL RESTAURANT

HOUTSKOOL RESTAURANT Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Houtskool Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 23:05 1,5 uur gewacht en ijskoud. Werd er gezegd dat de bezorger nieuw was dat begrijp ik maar uiteindelijk ook nog koud eten en mist de helft. Alsnog de telefoon niet opnemen!!!! Wat een slechte zaak.
6 mei 2022 om 19:04 Op tijd gebracht en afgeleverd en het was heerlijk.
22 apr 2022 om 9:53 Matige kwaliteit lauw
9 mrt 2022 om 19:56 Na anderhalf uur wachten krijg ik me bestelling binnen, is het eten koud. Ook nog dat de betaling niet compleet was?? Terwijl het online al betaald was, moet ik nu nog €10 bij betalen. En wordt een tikkie gestuurd ??? Wat is dit voor een grap ?
24 feb 2022 om 18:18 Prima eten
13 feb 2022 om 19:22 Langer dan 90 min om te bezorgen, en de tracking gaf al aan dat het geleverd was na een uur. Eten was ook niet goed op smaak, slappe patat en weinig…
11 feb 2022 om 22:30 Goed vlees en gekruide patat, lekkere dressing over de salade.
11 feb 2022 om 21:07 Erg lekker!
11 feb 2022 om 9:53 Prima eten
4 feb 2022 om 11:27 Was goed!
29 jan 2022 om 19:39 Het eten was niet te vreten koud en had een nare naarsmaak ik bestel hier nooit meer
16 jan 2022 om 22:27 Heerlijke kip shoarma sws ga ik hier vanaf nu shoarma bestellen. Duurt wel beetje lang maar de rest is prima shoarma was nog warm